tracking

Kako očistiti krom?

Krom može izgledati lijepo kada je čist i sjajan, ali može lako privući prljavštinu, nečistoću i prašinu. To ga može učiniti manje atraktivnim za gledanje i skoro može naštetiti njegovoj privlačnosti. Budući da se prljavština i sluz lako pojavljuju na kromiranom sjajnom premazu, važno je redovito čistiti površinu. Srećom, velik dio prljavštine može se učinkovito i brzo očistiti slijedeći nekoliko brzih koraka kako očistiti krom.

Stvari koje ćete trebati

Korak 1: Kako očistiti krom: Priprema

Prije nego što počnemo, pobrinite se da skupite sve što vam je potrebno kako biste lako ispunili sve korake. Napunite kantu vrućom vodom, što će vam pomoći  da lakše očistite prljavštinu. Dodajte malo sapuna, tekućine za pranje ili određeno sredstvo za pranje automobila.

Priprema za očistiti krom

Korak 2: Očistite

Nakon što uzmete kantu tople sapunice, zgrabite spužvu i umočite ju u vodu i kružnim pokretima započnite s čišćenjem kroma. Trebali biste početi vidjeti kako se prljavština i masnoća počinju raspadati, a krom počinje pročišćavati.

Čišćenje kroma spužvom

Korak 3: Ribanje

Ponekad prljavština i masnoća mogu postati tvrdokorni i teško ih je ukloniti sapunom i vodom, ako je to slučaj zgrabite mekanu četkicu ili četkicu za zube i izribajte najtvrdokorniju i zaglavljenu prljavštinu i masnoću.

ribanje kroma četkicom

Korak 4: Osušite

Jednom nakon što ste očistili i uklonili nakupljenu prljavštinu i masnoću, vrijeme je da osušite krom. Zgrabite krpu od mikrovlakana ili ručnik, što će vam pomoći da ponovno dobijete sjaj i ostavite krom da izgleda sjajno.

osušiti krom felge

Korak 5: Zaštitite

Ne zaboravite zaštiti krom nakon čišćenja, koristite WD-40 Višenamjenski proizvod za održavanje i zaštitu. Raspršite WD-40 Višenamjenski proizvod na krom, ostavite nekoliko trenutaka i obrišite krpom. Pazite da ne vam WD-40 Višenamjenski proizvod ne završi na gumama jer će izgubiti prianjanje.

wd-40 krom

Očistite krom

Jednostavno, očistili ste prljavi krom koji ste gledali, a sada izgleda lijepo i sjajno. Sada znate kako očistiti krom!

Odricanje od odgovornosti

Pokazane i opisane upotrebe WD-40 proizvoda tvrtki WD-40 poslali su sami korisnici. Te upotrebe nisu testirane od strane tvrtke WD-40 i ne predstavljaju preporuku za korištenje od strane tvrtke WD-40. Svaki put pri korištenju WD-40 proizvoda treba koristiti zdrav razum. Uvijek slijedite upute i vodite računa o svim upozorenjima otisnutim na pakiranju.

Kontakt

Rox d.o.o. Slavonska avenija 100 10000 Zagreb

© 2021 WD-40 Company