tracking

Kako lako očistiti kvake?

Postoje različite vrste kvaka. Ako ste ovisnik o održavanju, očito ćete biti zabrinuti zbog čistih kvaka, jesam li u pravu? Uostalom, nitko ne uživa u dodirivanju prljavih kvaka kada god treba otvoriti ili zatvoriti vrata.

Međutim, kada govorite o čišćenju različitih vrsta kvaka, potrebna tehnika uvelike ovisi o vrsti kvake koju imate. Imajući to na umu, evo opisa tehnika čišćenja koje bi mogle funkcionirati za vaše različite kvake.

Stvari koje ćete trebati

Korak 1: Kako lako očistiti kvake?

Da biste mogli potpuno dubinski očistiti kvake, možda će biti potrebno ukloniti kvake s vrata. Za to ćete morati zgrabiti potreban odvijač za kvaku, ukloniti ju s vrata, ostavljajući vrata otvorena.

rastaviti kvaku

Korak 2: Pripremite toplu vodu i deterdžent

Za ovaj korak pomiješajte zdjelu tople vode s malo deterdženta za posuđe. Uzmite čistu krpu natopljenu u deterdžent, koristite je za čišćenje kvake, pazeći da uklonite svu vidljivu prljavštinu ili nečistoću.

kako lako očistiti kvake

Korak 3: Isperite kvaku

Nakon što očistite kvaku i uklonite prljavštinu i nečistoću s površine, isperite kvaku u čistoj vodi kako biste uklonili svu preostalu prljavštinu i višak deterdženta.

očistiti kvaku na vratima

Korak 4: Koristite WD-40

Koristite svoj WD-40 Višenamjenski proizvod za podmazivanje i zaštitu kvake, zgrabite WD-40 sprej kako biste podmazali unutarnji mehanizam kvake. Također, pošpricajte samu kvaku kako biste je zaštitili od korozije i hrđe.

čisšćenje kvake WD-40

Korak 5: Vratite kvaku natrag

Pomoću odvijača jednostavno vratite kvaku natrag u položaj na vratima.

čista kvaka

Očistite kvake na vratima

Da biste mogli potpuno dubinski očistiti kvake, možda će biti potrebno ukloniti kvake s vrata. Uzmite čistu krpu natopljenu u deterdžent, koristite je za čišćenje kvake, pazeći da uklonite svu vidljivu prljavštinu ili nečistoću. Koristite svoj WD-40 Višenamjenski proizvod za podmazivanje i zaštitu kvake te pomoću odvijača jednostavno vratite kvaku natrag u položaj na vratima.

Odricanje od odgovornosti

Pokazane i opisane upotrebe WD-40 proizvoda tvrtki WD-40 poslali su sami korisnici. Te upotrebe nisu testirane od strane tvrtke WD-40 i ne predstavljaju preporuku za korištenje od strane tvrtke WD-40. Svaki put pri korištenju WD-40 proizvoda treba koristiti zdrav razum. Uvijek slijedite upute i vodite računa o svim upozorenjima otisnutim na pakiranju.

Kontakt

Rox d.o.o. Slavonska avenija 100 10000 Zagreb

© 2021 WD-40 Company