tracking

Kućanski savjeti: 10 alata za svako kućanstvo

Ovih deset alata ne smije nedostajati niti jednom kućanstvu 

Kod kuće se svi osjećaju najugodnije. Ovdje ćete se nakon večernje zabave osvježiti, osjećati sigurno i ovdje je obitelj ujedinjena. Stoga svako kućanstvo treba biti opremljeno svime što je potrebno obitelji, kao i pojedincu. Mnogi misle na prehrambene i higijenske potrepštine – ali alati i drugi pribor su jednako važni. Međutim, to se obično događa samo kada vam je potreban alat. Potraga se zatim unaprijed programira i često se na kraju pita susjeda ili prijatelja da vam posude odgovarajući alat. Kako bi se to spriječilo, sada postoji deset najvažnijih alata koji ne bi trebali nedostajati niti jednom kućanstvu. 

Čekić 

Bilo da želite postaviti sliku na zid ili vam negdje izviruje čavao – čekić je alat koji morate imati u svom inventaru. Za povremeno korištenje ćekića dovoljan je lagani čekić s glavom normalne veličine, a uz to uvijek uvijek koristite kvačicu za odjeću. Kroz njih se čavlovi mogu držati na udaljenosti i tako ćete izbjeći slomljene palčeve. 

Vijci 

Kada imate labav vijak, to se brzo može riješiti odvijačem. Ormari i šarke mogu se brzo stabilizirati. Postoje odlični kompleti s odvijačima različitih veličina, koji istovremeno štede prostor. Akumulatorski odvijač 

Ovaj svestrani alat također bi trebao biti prisutan u svakom kućanstvu. Ovaj alat može odvijati i bušiti, a treba samo malo energije ili baterije. 

WD-40 

WD-40 se može koristiti za mnogo stvari u kući. Može zaštititi vaše alate od korozije, otpustiti vijke, ukloniti tragove bojica sa zidova … popis se nastavlja. 

Kliješta 

Pomoću kliješta mogu se izvući čavlovi, stvari se lako mogu utisnuti ili izvući. Postoje različiti dizajni kliješta, od cijevnih do elektroničkih kliješta. U svakoj kući nalazi se barem jedan od spomenutih primjeraka. 

Libela 

Kako bi se izbjegle nakrivljene slike ili viseći ormari, preporučuje se koristiti libelu. 

Pila 

Za vlasnike kuća i vrtova, pila također je potreban alat i ne smije ga nedostajati. Od pile za drvo do ručne pile, pila kao alat može uvelike pomoći. 

Nož za rezanje 

Konkretno, visokokvalitetnnoževe za rezanje trebalo bi sigurno čuvati na zalihama u svakom domaćinstvu. Tepisi, ambalaža i paketi mogu se brzo i lako izrezati pomoću njih. 

Odvijač 

Ovaj se alat se neće prečesto koristiti u svakodnevnom životu, ali trebao bi biti dostupan. Ako vam je odvijač iznenada potreban i nitko nije dostupan da vam ga posudi, tada ga nećete lako pronaći. 

Jednopolni ispitivač napona 

Ovaj alat treba koristiti samo za kontrolu napona u utičnicama. Međutim, za druge radove koji se izravno tiču električne energije, treba potražiti stručnjaka. Ipak, korisno je u kući imati takozvani ispitivač faza. 

 

Ovih deset alata su samo prijedlozi i mogu se uvijek nadopuniti i prilagoditi potrebama vašeg budžeta. Za sve alate također se preporučuje set vijaka i čavala. Alati nisu uvijek povoljni. No, možda ćete platiti višu cijenu, ali dobit ćete dugoročno pouzdane i korisne alate za vaše kućanstvo. Nema goreg nego kad vam je potreban alat, vi ga nemate. Stoga se osigurajte i nabavite najpotrebnije alate za vašu kolekciju alata. Pored toga, naravno, potrebno je voditi brigu, kako bi vam alati duže trajali. WD-40 višenamjenski proizvod nudi odgovarajuće sredstvo za čišćenje. Nanesite ga jedan ili dva puta godišnje za zaštitu od hrđe. 

Odricanje od odgovornosti

Pokazane i opisane upotrebe WD-40 proizvoda tvrtki WD-40 poslali su sami korisnici. Te upotrebe nisu testirane od strane tvrtke WD-40 i ne predstavljaju preporuku za korištenje od strane tvrtke WD-40. Svaki put pri korištenju WD-40 proizvoda treba koristiti zdrav razum. Uvijek slijedite upute i vodite računa o svim upozorenjima otisnutim na pakiranju.

Kontakt

Rox d.o.o. Slavonska avenija 100 10000 Zagreb

© 2020 WD-40 Company