tracking

Kako očistiti staze dvorišnih vrata

Znate li kako očistiti staze dvorišnih vrata? Ako ne očistite klizne pragove, onda ih je možda teško otvoriti i zatvoriti. Čišćenje staza vrata dvorišta jednom tjedno može smanjiti nakupljanje prljavštine i smeća.

Šest jednostavnih koraka kako očistiti staze dvorišnih vrata:

Korak 1

Prvo otvorite dvorišna vrata i uz pomoć vakuuma podignite sve veće komade krhotina ili prljavštine. Ne morate detaljno – samo provjerite jesu li tragovi vidljivo čisti.

Korak 2

Sada, pomiješajte oko 240 ml vode sa svojim izborom ne abrazivnog čistača. U toplu vodu ulijte samo nekoliko kapi proizvoda poput sapuna za suđe ili bilo kojeg sličnog proizvoda i dobro promiješajte.

Korak 3

Ovdje ćete se morati uhvatite žičane četke i umočiti je u tekućinu koje ste napravili u prethodnom koraku. Nakon što je to učinjeno, izribajte četkicom unutar staze i pokušajte koncentrirati svoje napore na mjesto na kojem mislite da su problematična područja.

Korak 4

Nakon što mislite da ste dovoljno izribali, možete koristiti neke suhe papirnate ručnike ili krpe za sušenje staza dvorišnih vrata. Ako još uvijek možete vidjeti tragove prljavštine, možete ih i ukloniti.

Korak 5

Ako mislite da su tragovi vrata dovoljno suhi, zatvorite ih i prijeđite na susjedna vrata. Ponovite iste korake i ovdje. Nakon što završite s ovim vratima, vaše staze će biti mnogo čišće nego što su bile na početku procesa.

Korak 6

Konačno, trebali biste biti sigurni da ponavljate ovaj proces barem jednom tjedno. Kao rezultat toga, vaše staze na dvorišnim vratima nastavit će raditi glatko i nikada neće biti neugodnih smetnji.

Bonus savjet: Podmazivanje staza s WD-40

Nakon što svaki tjedan očistite staze, podmažite ih. Na taj način, ne samo da će se vrata otvoriti i zatvoriti glatko kao da su potpuno nova, već će također zaustaviti sve dosadne zvukove škripanja.

Da biste podmazali staze dvorišnih vrata, isprobajte WD-40 i poprskajte ga po stazama uz pomoć mlaznice. Na kraju, samo obrišite staze suhom krpom kako biste bili sigurni da je jednako raspoređena u cijeloj površini.

Sada je sve što je ostalo za napraviti je pokušati otvoriti i zatvoriti svoja dvorišna vrata. Nadamo se da bi trebali vidjeti veliku razliku.

Odricanje od odgovornosti

Pokazane i opisane upotrebe WD-40 proizvoda tvrtki WD-40 poslali su sami korisnici. Te upotrebe nisu testirane od strane tvrtke WD-40 i ne predstavljaju preporuku za korištenje od strane tvrtke WD-40. Svaki put pri korištenju WD-40 proizvoda treba koristiti zdrav razum. Uvijek slijedite upute i vodite računa o svim upozorenjima otisnutim na pakiranju.

Kontakt

Rox d.o.o. Slavonska avenija 100 10000 Zagreb

© 2021 WD-40 Company