tracking

Kako očistiti alate s WD-40® Specialist® odmašćivačem

Bilo da volite električne alate ili ručne alate, oni se moraju redovito čistiti kako bi se spriječila hrđa. Ako naučite kako očistiti alate i održavati ih, tada ćete redovito povećavati svaki od njihovih korisnih života, a istovremeno ćete se pobrinuti da neugledna smeđe-crvena nakupljena nikada ne uđe u vašu garažu.

Prije nego što vas naučimo kako, morate dodati još samo jedan proizvod u svoju kutiju alata ili razraditi radni ključ. Nabavite si WD-40 Specialist odmašćivač jer je ovo najbolje otapalo na tržištu za posao.

Naučimo kako očistiti alate

Vidjeli ste kako se hrđa i mast nakupljaju na vašim ručnim alatima i kako to čini posao dodatno teškim i neurednim. Nemojte samo ostaviti ove alate da trunu ispod sudopera ili u garaži. Ovi alati zahtijevaju minimalnu količinu njege jer većina njih razvije male pukotine ili njihovi oštri krajevi postaju tupi. Ti alati bi se mogli razbiti ako se suoče s teškim udarcima.

Kako očistiti alate s WD-40 Specialist odmašćivačem

Sada nas nemojte pitati kako očistiti alat s proizvodima za kućanstvo jer jedina razlika između WD-40 i DIY rješenja je u tome što prvi obavlja posao učinkovitije. S DIY rješenjima nećete moći spriječiti da se hrđa vrati, zar ne?

Uzmite svoju prvu žrtvu, premažite ga s WD-40 i pustite neka odstoji oko 5 minuta, tako da formula popusti nakupljanje masti.  Nakon što prođe preporučeno vrijeme, počnite brisati masnoću koristeći pamučnu krpu.

Još uvijek vidite neki prostor za poboljšanje? Pa, opet utapajte svoj izbor alata u WD-40 i pričekajte još 5 minuta. Nakon ovoga uzmite u ruke žicu i počnite ribati one tvrdoglave mrlje od masti. Kad ste zadovoljni onim što vidite, samo isperite alat s malo mlake vode.

Primijetite da ovaj proizvod ima tako laganu formulu da iza njega ne ostaje ostatak.

Sada napadnimo hrđu

Za ovaj dio posla imate 2 mogućnosti. Možete si nabaviti drugi odstranjivač hrđe WD-40 ili upotrijebiti jednostavno kućno rješenje. Ipak vrijedi isto pravilo – s WD-40 možete očekivati ​​bolje i brže rezultate.

Pretpostavimo da ste odabrali kućno rješenje. Ako je to slučaj, tada će vam trebati samo posuda puna octa, tako da možete istovremeno dodati sve svoje alate u otopinu. Ako mislite da je nakupljanje hrđe opsežno, tada također možete ostaviti svoj alat u smjesi preko noći (rekli smo vam da WD-40 djeluje brže).

Ujutro možete započeti ribanje alata s žicom ili starom četkicom za zube. Nakon što se ukloni sva hrđa, temeljito ih isperite i osušite papirnatim ručnicima ili fenom kako biste spriječili daljnju oksidaciju. Ako želite spriječiti povratak hrđe, možete premazati alate kokosovim uljem i spremiti ih na mjesto bez vlage.

Pazite da operete ruke nakon što dođete u kontakt s proizvodom.

Odricanje od odgovornosti

Pokazane i opisane upotrebe WD-40 proizvoda tvrtki WD-40 poslali su sami korisnici. Te upotrebe nisu testirane od strane tvrtke WD-40 i ne predstavljaju preporuku za korištenje od strane tvrtke WD-40. Svaki put pri korištenju WD-40 proizvoda treba koristiti zdrav razum. Uvijek slijedite upute i vodite računa o svim upozorenjima otisnutim na pakiranju.

Kontakt

Rox d.o.o. Slavonska avenija 100 10000 Zagreb

© 2021 WD-40 Company