tracking

Što je odmašćivač za bicikl?

Jeste li se ikad zapitali što je odmašćivač za bicikl? Tu smo da vam odgovorimo na to i pomognemo vam da ga upotrijebite uz ovaj koristan vodič!

Kada ste zadnji put uzeli vremena da temeljito očistite svoj bicikl? Mnogi profesionalni i početnici biciklisti podjednako su proglašeni krivima za zanemarivanje lanca svog bicikla i ne znaju u što se upuštaju. Prljavi lanci na biciklu glavni su razlog zašto se pojavljuju najskuplji oblici habanja dok utječu na promjenu stupnja prijenosa ili pedaliranje.

Što je odmašćivač za bicikle?

Pa što je odmašćivač za bicikl? Ovo je najlakša metoda poboljšanja vožnje. Tko je znao da samo jedan proizvod može savršeno održati cijeli lanac bicikala? Ovi proizvodi djeluju na način da uklanjaju prljavštinu i ulja s korištenih bicikla. Ove vrste proizvoda su prilično jeftine i jedini problem s kojim ćete se suočiti je što postoji na tisuće proizvoda koje možete izabrati. Dok blato, prljavština i prašina rade štetu na vašem lancu, morate brzo odlučiti koji je proizvod najbolji.

Sve smo obuhvatili

Na Internetu ne postoji sveobuhvatan pregled odmašćivača bicikla kao što je WD-40 Bike odmašćivač. Sada ćete možda pomisliti zašto neki ljudi ovaj proizvod nazivaju mazivom za bicikle. Pa, čiste lance za bicikle također je potrebno dobro podmazati kako biste postigli najbolje performanse svojih kotača.

Svaka osoba koja koristi odmašćivače na svom biciklu također ima neki drugi proizvod podložan za potrebe podmazivanja. Pa zašto jednostavno ne kupiti proizvod koji djeluje kao 2 u 1? To znači da se proizvod brzo koristi, i može službeno produžiti očekivani vijek trajanja svakog bicikla na koji se nanese.

Dok vaš lanac prolazi kroz proizvod on svejedno neće biti dovoljno podmazan da bi mogao funkcionirati ravnomjernije. Tanki sloj ostatka formule koja se koristi u ovom proizvodu trebao bi odbiti sve vrste onečišćenja, prljavštine i naravno, korozije od hrđe..

Ali čekaj, ima još. Formula koja se koristi u ovom proizvodu jedna je od onih tipova bez voska i to sprečava da biciklistički lanac stvori bilo kakve nakupine unutar svoje strukture koje mogu izazvati trenje. Uz tako nešto unutar vašeg biciklističkog lanca, možete očekivati učinkovitiji pogon s jačim vezama u lancu.

Što gledati kod odmašćivača za bicikl

1.     Jednostavno korištenje

Već ste vidjeli kako je WD-40 Bike odmašćivač proizvod 2 u 1 i samo čini održavanje vašeg biciklističkog lanca lakšim .

2.     Biorazgradiv

Biorazgradive formule iz nekoliko su razloga plus. Najvažnija među njima bila bi činjenica da su sigurni za okoliš i da se mogu sigurno isprati u vaš odvod ili vrt.

3.     Brzo sušenje

Lagana nadogradnja nije uvijek lagana i ako se formula odmašćivača bicikla brzo osuši, nećete biti u stanju da stalno brišete višak. Još jedna plus je to što vaši roditelji neće vrištati jer ste napravili nered.

4.     Vrijednost za novac

Ne biste trebali trošiti više od troškova zamjene cijelog lanca novim. Odmašćivač za lanac bicikla WD-40 uistinu je izvrsna vrijednost za vaš novac!

Obavezno temeljito operite ruke ako dođu u kontakt s proizvodom.

 

Odricanje od odgovornosti

Pokazane i opisane upotrebe WD-40 proizvoda tvrtki WD-40 poslali su sami korisnici. Te upotrebe nisu testirane od strane tvrtke WD-40 i ne predstavljaju preporuku za korištenje od strane tvrtke WD-40. Svaki put pri korištenju WD-40 proizvoda treba koristiti zdrav razum. Uvijek slijedite upute i vodite računa o svim upozorenjima otisnutim na pakiranju.

Kontakt

Rox d.o.o. Slavonska avenija 100 10000 Zagreb

© 2021 WD-40 Company