tracking

banner superbikes 1920x385
team wd40 british superbikes1

Tim WD-40® British Superbikes

GR Motorsport Ltd tim osnovan je 1995. za sponzorsko-vozački odnos Tonyja Robinsona i Brenta Gladwina.

Prethodno su uspješno skupa osvajali prvenstva, ali Brentova ozljeda preuranjeno je dovela do kraja tadašnjeg tima i rađanja novog.

Odlučeno je da iskustvo i oprema ne trebaju propasti te da će se iskoristiti za promociju mladih vozača sve do pobjedničkih naslova.

Aktualni cilj tima koji vlada britanskim prvenstvom (2016) je nastaviti strategiju razvoja mladih talenata, s vozačima u britanskom prvenstvu Superbike.

Lian i Alistair voze i za Atauff Connect Academy, osnovane 2014. za razvoj i zadržavanje mladih britanskih talenata, a što im pomaže za natjecanja u njihovim prvenstvima i razvoju njihovih vještina na najvišoj razini.

Dostignuća karijere

  • trophy 13 naslova britanskih prvaka
  • trophy 1 naslov europskih prvaka

Tim

mason law 18

Mason Law

Mason se pridružio timu u 2017-oj te će se natjecati u britanskom prvenstvu Superbike u 2018-oj; nakon uspješnih natjecanja u klasi 1000cc prelazi u klasu 600cc.

Mason je počeo s utrkama jako mlad, na početku se natječući off road. U 2012-oj, prešao je u cestovne utrke s trenutačnim uspjehom; s pobjedom u nacionalnom juniorskom Kawasaki prvenstvu u svojoj prvoj sezoni.

Nadimak: Outlaw
Datum rođenja: 25.11.1995
Mjesto rođenja: Benfleet
Omiljena staza: Cadwell Park

liam delves bsb

Liam Delves

Liam is the youngest rider in the team, competing in the HEL Motostar Performance Chamionship. Liam has already shown great promise and talent early on and is looking to show his class within this series. As a previous NG National GP125 Champion, Liam knows how to win and will certainly look to continue this with the team. Away from the track, Liam enjoys going to the gym and playing video games.

Nadimak: Delvesy
Datum rođenja: 22.7.2000
Mjesto rođenja: Birmingham
Omiljena staza: Donnington

alistair seeley 18

Alastair Seeley

Alastair Seeley pridružio se timu za sezonu 2018, također će voziti u timu WD-40/Stauff Connect Academy u prvenstvu Superstock 1000.

Alastair, poznat po specifičnom stilu vožnje, donosi pobjedničko iskustvo britanskog prvenstva u novom napadu na titulu u klasi u kojoj je dominirao prethodnih godina.

Nadimak: Wee Wizard
Datum rođenja: 04.10.1979
Mjesto rođenja: Carrickfergus
Omiljena staza: Snetterton

Objave na društvenim mrežama

Kontakt

Rox d.o.o. Slavonska avenija 100 10000 Zagreb

© 2021 WD-40 Company